Acteurskoppel Hugh Jackman en Deborra-Lee Furness gaan scheiden na huwelijk van 27 jaar


Deborra-Lee Furness en Hugh Jackman in april van dit jaar.© Shutterstock

Acteur Hugh Jackman (54) en actrice Deborra-Lee Furness (67) hebben hun echtscheiding aangekondigd. Het Australische koppel trouwden in 1996 en hebben samen twee kinderen.

“We zijn gezegend dat we bijna drie decennia als man en vrouw samen een prachtig, liefdevol huwelijk hebben gehad”, schrijven Jackman en Furness in een gemeenschappelijke verklaring. “Onze reis is nu aan het veranderen en we hebben besloten uit elkaar te gaan om onze individuele groei na te streven. Ons gezin is en blijft onze hoogste prioriteit. We ondernemen dit volgende hoofdstuk met dankbaarheid, liefde en vriendelijkheid.”

LEES OOK. Hugh Jackman laat opnieuw verdacht plekje op zijn neus verwijderen: “Al deze miserie is een mooi bruin kleurtje niet waard”

Hugh Jackman en Deborra-Lee Furness ontmoetten elkaar in 1995 op de set van de Australische televisieserie Corelli, waar het meteen dikke liefde bleek tussen de twee. “Twee weken nadat ik Deborah ontmoette, wist ik al dat we de rest van ons leven samen zouden zijn”, zei Jackman er ooit over in het televisieprogramma The Today Show. Al na een paar maanden deed de Wolverine-acteur een huwelijksaanzoek. Ze trouwden in april 1996 en adopteerden samen twee kinderen, Ava (18) en Oscar (23).

Op hun 27ste huwelijksverjaardag, in april, schreef Jackman nog onder een Instagram-foto van hen samen: “Ik hou van je, Deb. Vandaag is onze 27ste huwelijksverjaardag. 27 JAAR!!! Ik hou zoveel van je. Samen hebben we een prachtig gezin gesticht. En een leven. Je lach, je spirit, vrijgevigheid, humor, brutaliteit, moed en loyaliteit zijn een ongelooflijk geschenk voor mij. Ik hou van je met heel mijn hart.” Nu lijkt de liefde helaas dus enigszins bekoeld.Source link

Leave a Comment