Actrice Hilde Van Mieghem in de schulden: “Ik kan mijn energiefactuur van duizenden euro’s niet betalen”


Actrice Hilde Van Mieghem kreeg een achterstallige energierekening van 8.133 euro in de bus. Ze kan die niet betalen: “Ik heb me enorm in de schulden gestoken.”

In het weekblad Primo doet Hilde Van Mieghem (65) deze week het verhaal over een late energiefactuur: “Ik móet 8.133 euro betalen voor het jaar 2020-2021 door een meterstand die Fluvius pas in oktober 2023 doorgegeven heeft. En waarbij het mij totaal onduidelijk is waar dat cijfer vandaan komt, want ook daar krijg ik geen uitleg over.”

De factuur komt bovenop het rampjaar 2023 met lekken in het dak, de cv-ketel die ontplofte en problemen met de riolering.

LEES OOK. Hilde Van Mieghem trapte bijna met open ogen in val van oplichter: “Ik schaam me diep”

Van Mieghem zegt dat ze die 8.133 euro niet heeft: “Ik heb geen financiële reserves. Ik ben met pensioen en alles wat ik ooit verdiend heb, zit in mijn huis. Ik zal het bedrag moeten afbetalen en intussen elke euro twee keer omdraaien. Mezelf dubbel moeten plooien en afzien dus. Hopend dat er geen nieuwe ellende bijkomt die me opnieuw op kosten jaagt waardoor ik helemáál failliet ga. Ik heb me enorm in de schulden gestoken en dat voel ik wel.”

Van Mieghem zegt dat ze gelukkig familie en vrienden heeft die haar geld willen lenen dat ze niet onmiddellijk moet terugbetalen, maar op termijn pas. Wanneer er weer eens royalty’s binnenkomen van mijn roman De Drie Duifkes(pom)Source link

Leave a Comment