‘Alien: Romulus’: dit is de teaser


20th Century Studios komt met een nieuwe ‘Alien’-film. Ondertussen is er een teaser gelost en daarin lichten ze een tipje van de sluier op. Eén ding is duidelijk: we krijgen opnieuw de horror die we van de franchise gewend zijn.

We hebben al heel wat ‘Alien’-films gezien, en daar komt nu nog eentje bij! In ‘Alien: Romulus’ wordt de franchise terug naar z’n oorsprong gebracht. Wat dat wil zeggen? Dat we een goede dosis horror krijgen die we gewend zijn van de oude films! De film zou zich twintig jaar na de eerste ‘Alien’ afspelen en tussen de eerste en tweede film. Daarin komt een groep jonge ruimtekolonisten tijdens hun zoektocht naar een verlaten ruimtestation oog in oog te staan ​​met de meest angstaanjagende levensvorm in het universum.

In de film speelt ‘Priscilla’-actrice Cailee Spaeny de hoofdrol. Verder zien we onder anderen ook David Jonsson (’Agatha Christie’s Murder is Easy’), Archie Renaux (’Shadow and Bone’), Isabela Merced (’The Last of Us’) en Spike Fearn (’Aftersun’).

Ridley Scott

Fede Álvarez (’Don’t Breathe’) is regisseur van dienst. ‘Alien: Romulus’ wordt geproduceerd door Ridley Scott, het talent bekend van grote films zoals ‘Blade Runner’, ‘Napoleon’ en ‘The Martian’, maar uiteraard ook de originele ‘Alien’-film regisseerde en hij werkte ook mee aan ‘Prometheus’ en ‘Alien: Covenant’.

Niet enkel de cast en crew is de moeite, maar ook de teaser belooft héél véél goeds. De beelden zijn in het begin donker en mysterieus, we zien een bloederig ruimteschip en horen stemmen in de verte. Daarna krijgen we actie en vangen we meteen ook een glimp op van de nieuwe cast. We horen ook geschreeuw, niet alleen van de slachtoffers, maar ook van de aliens. Brrrr, wij krijgen nu al de kriebels!

‘Alien: Romulus’ wordt vanaf 16 augustus 2024 verwacht in de bioscoop.

Lees ook:Source link

Leave a Comment