Alles over ADO Den Haag – FC Dordrecht


Na het gelijkspel tegen Roda JC afgelopen vrijdagavond gaat de focus alweer razendsnel op de volgende wedstrijd, die tegen FC Dordrecht op maandagavond. De Dordtenaren zijn bezig met een goede serie en wonnen elk van hun laatste vier duels. Op dit moment staat de ploeg van trainer Michele Santoni op de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie met twee punten minder dan ADO Den Haag. De Hagenaars zullen bij een overwinning dus extra goede zaken doen in de strijd om promotie. ADO Den Haag kan jouw steun goed gebruiken in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. Ben jij er ook bij? Dan lees je hier alles wat je moet weten over je wedstrijdbezoek. Ook leggen we je uit wat de stappen zijn die je moet volgen als je nog geen ticket hebt en wel naar de wedstrijd wil gaan. Een fijne wedstrijd alvast!

Tickets bestellen voor de wedstrijd? Zorg dat je een geregistreerd account hebt!

Let op: in tegenstelling tot de laatste thuiswedstrijd tegen Jong Ajax, is het voor het duel tegen FC Dordrecht enkel mogelijk tickets aan te schaffen met een geïdentificeerd ADO Den Haag-account. Iedereen met een geïdentificeerd ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om online twee kaarten te bestellen. Kaarten zijn enkel online te verkrijgen en dus niet te koop aan de stadionkassa (kinderkaarten uitgezonderd). Heb je nog geen ADO Den Haag-account of ga je voor het eerst tickets bestellen voor een wedstrijd van ADO Den Haag? Doorloop dan eenmalig alle stappen hieronder:

1. Registreer jouw ADO Den Haag account
2. Ga binnen je ADO Den Haag account naar mijn gekoppelde accounts en vervolgens ticketshop
4. Je komt terecht binnen de ADO Den Haag ticketomgeving waar je gaat naar het tabblad lidmaatschappen. Hier koop je voor EUR 1,- het ADO Den Haag-account
5. Identificeer je account middels een iDIN-check! (klik rechtsboven op je naam en vervolgens identificeren)
6. Gelukt?! De iDIN-check is na maximaal 24 uur afgerond!
7. Heb je dit proces eenmalig doorlopen dan kun je (nu en in de toekomst) gemakkelijk een kaart aankopen

Extra toelichting over dit proces kun je vinden op adodenhaag.nl/registratie.Heb je geprobeerd alle stappen te doorlopen maar lukt het onverhoopt niet om kaarten aan te schaffen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volledig geregistreerd? 
Heb je de registratie en identificatie al doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk (maximaal twee) kaarten online bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassenen geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee (extra) kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen naast de kaart die recht geeft op toegang nog één kaart bijbestellen voor een vriend, familielid of kennis. Seizoenkaarthouders die dit onverhoopt nog niet hebben gedaan vragen wij om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op! Je hebt dit seizoen je fysieke Seizoenkaart nodig voor toegang tot de thuiswedstrijden.

STADIONKASSA’S OM 17:00 UUR OPEN; FANSTORE MAANDAG VANAF 14:00 UUR GEOPEND

De stadionkassa’s openen drie uur voor aanvang van de wedstrijd dus vanaf 17:00 uur kun je er terecht voor (vragen over) ticketverkoop. Voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze gehele collectie alvast online willen bekijken of bestellen, bekijk dan onze webshop

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag zet een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met ingang van het seizoen 2023/2024 starten we met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt: 

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. Seizoenkaarthouders hebben reeds bij de Seizoenkaart een muntje ontvangen. 
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage. 
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje. 
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag – FC Dordrecht, seizoen 2023-2024


 Source link

Leave a Comment