BEAT Cycling rekent op “wonderbenen” in Scheldeprijs


dinsdag 2 april 2024 om 17:02

BEAT Cycling Club start in de Scheldeprijs met een speciale helm, waarop twee opvallende roze benen zijn geplakt met de tekst “3000 wonderbenen”. De club is van mening dat elke amateurwielrenner boven zichzelf kan uitstijgen en daarom beschikt over twee ‘wonderbenen’. Met deze actie wil BEAT al zijn 1500 leden in het zonnetje zetten.

“De helmstickers worden onze talisman deze wedstrijd. Er staan 14 BEAT-benen aan de start, maar wetende dat we als club met 3000 wonderbenen zijn, hopen we op magische krachten. Hopelijk kunnen we net als voorgaande jaren weer een opvallende koers rijden en clubleden inspireren om hun eigen wonderbenen aan het werk te zetten.” aldus Herman ten Kate, mede-oprichter van BEAT Cycling Club.

“Die leden – die wij zelf Renners noemen – zijn het hart van de club. Ons lidmaatschap is geen simpel marketingtrucje om wat kortingen en content te verkopen. Er heerst een echte clubcultuur en BEAT Renners trekken onderling veel met elkaar op, inclusief onze profs. Dat maakt het zo bijzonder en zorgt ervoor dat mensen hier daadwerkelijk hun wonderbenen ontdekken. Geen gebakken lucht.”

BEAT moet het woensdag overigens doen zonder de “wonderbenen” van clubicoon Thijs Zonneveld, die wegens een opgelopen virus niet kan deelnemen.Source link

Leave a Comment