Blake Lively laat professionele patissier zien hoe je taart bakt


Wat kan Blake Lively niet? De actrice speelt de sterren van de hemel op het witte doek, houdt een huishouden met vier (!) kinderen en een man draaiende én vliegt ook nog eens even naar Frankrijk om Parijse patissier Cédric Grolet te laten zien hoe hij een taart moet bakken.

Blake Lively flirt met een nieuwe carrière (spoiler: die van banketbakker)

Dat Blake Lively niet vies is van een taart bakken, liet ze afgelopen Thanksgiving al zien. Maar nu trekt ze haar banketbakkers-skills naar een nieuw niveau en sluit de handen ineen met patissier Cédric Grolet. De Franse chef is enorm bekend op TikTok om zijn bizarre, zoete creaties. Dit is niet de eerst keer dat hij een beroemdheid in zijn keuken uitnodigt. Eerder was Zoe Saldaña al te gast.

Afgelopen zondag plaatste Cédric een filmpje op TikTok met de actrice, waarin ze een taart maakten met seizoensfruit. Blake gaat als een pro met de gigantische keukenapparatuur aan de slag en lijkt precies te weten wat ze doet. Wat ze precies maakte? Een gelaagde taart met een compote, bessen – aardbeien, bramen, frambozen en blauwe bessen – en meringue. Als ze klaar is, schenkt ze voor zichzelf en Cédric een glas bubbelende Betty Buzz (haar non-alcoholische drankmerk) in om mee te proosten en haar creatie te proeven. Je vindt de volledige video hieronder.

In het bijschrift is de Franse patissier enorm lovend. ‘Ze verraste me met zo veel van haar talent. Wat vinden jullie ervan? Charlotte aux fruits XXL met haar drankjes, zo verfrissend.’Source link

Leave a Comment