Butez alsnog weg bij Antwerp? De doelman reageert


Enkele maanden geleden leek Jean Butez op weg naar de uitgang bij Royal Antwerp FC. De Franse doelman wenste graag een stap hogerop te zetten en de Great Old zou mits het ontvangen van het juiste bedrag willen meewerken. Tot op heden is het echter windstil rondom Butez. Gaat er nog wat bewegen?

Burnley ving bot

Vincent Kompany deed namens Burnley een bod, maar dat bleek niet hoog genoeg te zijn. Zij haakten af. Nadien werd het zeer stil rond de keeper, die als vanouds goed presteert bij Antwerp. In Het Laatste Nieuws sprak hij over een mogelijk vertrek vanuit Antwerpen.

“Momenteel hoor ik mijn zaakwaarnemer niet zoveel. Minder dan gewoonlijk alleszins. Hij weet dat hij me niet elke dag moet bellen als er niks is. Als er een club komt met een mooi project zeg ik: ‘Waarom niet?’ Met een mooi project bedoel ik zowel sportief als familiaal. Maar ik ga nóóit een transfer forceren. Ik ga niet vertrekken om te vertrekken, heb geen obsessie om Antwerp te verlaten. Ik voel me hier goed”, aldus Butez.

Nog drie jaar contract

Het lijkt er dus steeds meer naar uit te zien dat Butez bij Antwerp zal blijven. De voormalige keeper van Moeskroen ligt nog tot medio 2026 onder contract en heeft volgens Transfermarkt een marktwaarde van 8 miljoen euro. Op zijn 28ste lijken de clubs voorlopig niet in de rij te staan voor hem.Source link

Leave a Comment