Cameron Diaz en Benji Madden hebben hun tweede kindje verwelkomd


Cameron Diaz en Benji Madden hebben mooi nieuws gedeeld. Het koppel, dat al samen hun vierjarige dochter Raddix deelt, heeft een tweede kindje verwelkomd.

Cameron Diaz is weer moeder geworden

Cameron Diaz en Benji Madden laten weten dat ze nu een gezin van vier zijn. Onlangs is namelijk hun zoon geboren, die ze Cardinal hebben genoemd. De sterren laten samen via Instagram weten:

‘We zijn gezegend en opgewonden om de geboorte van onze zoon, Cardinal Madden, aan te kondigen. Hij is geweldig en we zijn allemaal zo blij dat hij hier is!

Cameron (51) en Benji (45) weigerden foto’s van hun kind te delen vanwege zijn ‘veiligheid en privacy’, hoewel ze fans verzekerden dat hij ‘heel schattig’ is.

‘We voelen ons zo gezegend en dankbaar’, voegde de actrice eraan toe. ‘Ik stuur veel liefde van onze familie naar de jouwe. Beste wensen en goedemiddag!!’

Cameron Diaz en Benji Madden zijn al ouders van de 4-jarige dochter Raddix, die ze eind 2019 verwelkomden.

Sinds ze moeder is geworden, heeft Cameron haar focus verlegd van haar acteercarrière naar haar gezin. Zoals ze eerder al vertelde: ‘Als je iets doet dat je kent en je hebt het goed gedaan en je weet hoe het werkt – en het heeft je hele leven zo lang geduurd – is het best fijn om te zeggen: “Weet je wat? Laat me even een stapje terug doen, kijken hoe het hele plaatje er voor mij uitziet, en wat zijn de dingen die ik beter zou kunnen doen en waar ik meer mee bezig zou kunnen zijn, waardoor ik me completer voel?”‘

Gefeliciteerd Cameron en Benji!Source link

Leave a Comment