Cameron Diaz verwelkomt in het geheim tweede kindje


© BELGAIMAGE

Hollywoodactrice Cameron Diaz (51) is opnieuw mama geworden. Dat zij en muzikant Benji Madden (45) een tweede kindje verwachtten, hielden ze geheim.

Het koppel maakte de geboorte van hun zoontje zelf bekend op Instagram. “Hij is geweldig en we zijn zo blij dat hij er is.” Het jongetje kreeg de naam Cardinal. “Voor de veiligheid en privacy van onze kinderen zullen we geen foto’s posten, maar hij is erg schattig.”

Diaz en Madden, bekend van de Amerikaanse rockgroep Good Charlotte, kregen eind 2019 al een dochter, Raddix. Toen kozen ze voor een draagmoeder. Wellicht is dat nu ook het geval, hoewel het koppel daarover geen uitspraken doet. Diaz werd alleszins de voorbije maanden niet met een bolle buik gespot.

LEES OOK. Cameron Diaz: “Niet samen slapen als koppel zou normaal moeten zijn”

Het koppel is sinds 2015 getrouwd. Diaz en Madden werden aan elkaar gekoppeld via Lionel Richie’s dochter Nicole, de schoonzus van Benji’s tweelingbroer Joel. Sinds haar huwelijk verdween Diaz uit de schijnwerpers. Haar laatste filmrol speelde ze in 2014. Daar komt binnenkort verandering in. Dit jaar is ze te zien in de Netflix-film Back in action, waarin ze een voormalige spion van de CIA speelt. Het was haar goede vriend Jamie Foxx die Diaz overtuigde om weer te acteren. (tove)

LEES OOK. Cameron Diaz keert na 9 jaar terug naar het witte doek, maar dat loopt niet van een leien dakjeSource link

Leave a Comment