‘Chris Evans (42) en Alba Baptiste (26) zijn getrouwd’


We presenteren u: Mr. en Mrs. Evans. Volgens insiders is The Avengers-acteur Chris Evans (42) afgelopen weekend getrouwd met zijn vriendin Alba Baptista (26).

‘Chris Evans en Alba Baptista trouwen in intieme ceremonie’

Je zult het bijna niet geloven, maar acteur Chris Evans is getrouwd. Wij wisten niet eens dat hij verloofd was, tbh. Hoe dan ook, als we de berichten van Page Six mogen geloven gaven de 42-jarige acteur zijn 26-jarige vriendin Alba Baptista elkaar afgelopen weekend het ja-woord. Dit werd gedaan op een landgoed in Cape Cod, een schiereiland in Massachusetts zo’n 2,5 uur rijden van hun woonplaats Boston.

Het entertainmentplatform meldt dat de intieme ceremonie slechts door een handje vol familie en goede vrienden werd bijgewoond, waaronder Marvel-tegenspelers Robert Downey Jr., Jeremy Renner en Chris Hemsworth. Net als John Krasinski en Emily Blunt. Ook zouden de Evans er alles aan hebben gedaan om ‘potentiële lekken’ te voorkomen. Zo zouden gasten gevraagd zijn een NDA (non-disclosure agreement) te tekenen en hun telefoons in te leveren.

Chris en Alba hebben het huwelijksnieuws zelf nog niet bevestigd.

‘Ik wil een gezin stichten’

In november 2022 kwam het nieuws naar buiten dat de eeuwige bachelor Chris van de markt af was. Een bron vertelde toen aan People dat de Amerikaan al ‘ruim een jaar’ aan het daten was met de Portugese actrice. Er werd ook vermeld dat hij ‘nooit gelukkiger’ was geweest en de relatie erg serieus werd.

Dezelfde maand gaf Chris in een interview toe te willen trouwen. ‘Dat is absoluut iets wat ik wil – vrouw, kinderen, een gezin stichten. Die dingen zijn het belangrijkst voor mij. Ik hou van het idee van traditie en ceremonie. Ik heb daar veel van gehad in mijn leven dus het idee van dat creëren, ik kan me niets beters bedenken.’Source link

Leave a Comment