De bindingsangst van Rudi Vranckx en het leugentje van Jennifer Heylen


de rode loper

Jennifer Heylen.© belga

Wie in BV-land of Hollywood vertoeft, op de rode loper of in de wandelgangen, komt al eens op bezoek in deze rubriek.

Jennifer Heylen liet Wikipedia liegen

“In een zatte bui heb ik op Wikipedia mijn geboortedatum aangepast.” Dat bekende Jennifer Heylen in de podcast De tien meest gegoogelde vragen over van Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. De actrice uit Loslopend wild vond dat de grap nu lang genoeg geduurd heeft. Ze deed in de podcast een oproep: “Kan iemand dat opnieuw aanpassen? Ik vind niet meer hoe dat moet.” Er is snel gereageerd, want op Wikipedia staat intussen weer te lezen: “Jennifer Heylen (Elsene, 1991) is een Belgische actrice en presentatrice.”

Lily Allen liet carrière voor de kinderen

De kinderen van Lily Allen hebben haar carrière “volledig geruïneerd”. Dat zei de Britse zangeres in The Mirror. Allen heeft met haar ex-man Sam Cooper twee dochters, Ethel (12) en Marnie (11). De zangeres, bekend van hits als ‘Not fair’ en ‘Fuck you’, besloot twaalf jaar geleden om zich te concentreren op haar kroost. “Ik hou van ze en ze maken mijn geluk compleet”, blikt ze nu terug. “Maar in termen van mijn beroemdheid hebben ze het totaal verpest. Het ergert mij als mensen zeggen dat je alles kunt hebben, want eerlijk gezegd kan dat niet.”

Allen, die samen is met Stranger things-acteur David Harbour, koos voor de kinderen omdat haar eigen ouders vroeger veel afwezig waren. “Ik heb het gevoel dat het nare littekens heeft achtergelaten die ik niet wil overbrengen op hen”, zei ze eerder al.

Lily Allen.© afp

Matthew Perry laat trustfonds na

Matthew Perry, de Friends-acteur die vorig jaar op zijn 54ste overleed na een overdosis, maakte in 2009 de laatste aanpassingen aan zijn testament. Daarin staat onder meer dat hij “een deel van zijn bezit” nalaat aan een trustfonds met de naam Alvy Singer Living Trust. Het werd vernoemd naar een karakter uit de film Annie Hall van Woody Allen, en werd al in 1977 opgericht. Er is ruim een miljoen dollar in ondergebracht. De ouders van Matthew, zijn halfzus Caitlin en zijn ex-vriendin Rachel Dunn worden als begunstigden genoemd.

Perry investeerde ook in vastgoed. Wat er met de volledige erfenis gebeurt, die op 120 miljoen euro wordt geschat, moet volgende maand blijken in de rechtbank.

Matthew Perry.© getty images

Rudi Vranckx laat zich niet makkelijk binden

Eind dit jaar wordt VRT-journalist Rudi Vranckx 65 jaar en gaat hij met pensioen. In Dag allemaal blikt hij openhartig terug op zijn privéleven. Ook op het feit dat hij geen gezin heeft. Dat wijt hij aan bindingsangst. Vranckx betreurt soms dat hij te weinig aandacht heeft besteed aan vrienden en relaties. “Ik had dingen anders kunnen aanpakken en toch hetzelfde leven kunnen leiden.”

Niet dat Vranckx alleen is. Hij is samen met Liesbet Vrieleman (48), die als algemeen hoofdredacteur Informatie van de VRT tegelijk ook zijn baas. (pom, anp, gvds)

Rudi Vranckx.© Frank AbbeloosSource link

Leave a Comment