De erotische revolutie van ontwerper Filip Arickx: “Erotiek gaat over liefhebben, niet per se over seks” | Lees


Filip Arickx en echtgenote An Vandevorst stonden jarenlang samen aan het hoofd van modemerk A.F. Vandevorst. Arickx slaat nu solo een nieuwe weg in: die van de (zelf)liefde. Met zijn designer seksspeeltjes heeft hij een duidelijke missie: “Je hoort soms dat iets of iemand een erotiserend effect heeft. Dat is exact wat ik wil aanreiken aan de mensen: ga op zoek naar de erotiserende factor.”

Een nieuwe kijk op intimiteit

Erotiek wordt vaak gelinkt aan seks, maar uiteindelijk is de invulling die je geeft erg persoonlijk. “Het intrigeert me hoe mensen erotiek interpreteren”, vertelt Arickx. “Voor de ene is het de kunst van het liefhebben, maar voor de ander is het een aanleiding tot porno. Het zachte, ontdekkende karakter is de laatste jaren verdwenen. Opeens was het allemaal in your face.”

Met Nightfall hoopt Arickx de seksuele evolutie een andere richting uit te sturen: “Ik wil een tool aanreiken die twee mensen kan verbinden. De speeltjes kan je solo gebruiken. Maar het idee dat twee personen elkaar genot toewensen en een mooi object daarvoor gebruiken, daar word ik warm van.”Source link

Leave a Comment