‘De Mol’ begint al onmiddellijk met een opvallende twist


YES! Het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ gaat deze avond van start. We zien voor de eerste keer de tien kandidaten aan het werk, alleen: waar zijn die deelnemers?! In een preview zit presentator Gilles helemaal alleen op de boot met bestemming Sicilië.

We maakten eerder al kennis met de tien kandidaten van het twaalfde seizoen van ‘De Mol’ en ze vertelden ons in enkele previews of ze een tic nerveux hebben, hoe ze plannen op de Mol te jagen en hoe ze zich voelen aan de vooravond van wat ongetwijfeld het avontuur van hun leven zal worden. Play4 lost de eerste beelden van het nieuwe seizoen en daarin zit presentator Gilles De Coster op een boot vlak voor de kust van Sicilië.

Groepspot

Hij heeft meteen geweldig nieuws voor zijn vrienden: ‘Jullie kunnen voet aan wal zetten met al een pak geld in de groepspot: 10.000 euro!’ Een stevig bedrag, dus de Mol zal direct zijn of haar sabotageskills mogen bovenhalen en de kandidaten zullen flink uit hun pijp moeten komen.

Alleen, waar zijn de kandidaten?! Het spel begint met een opvallende twist, want Gilles zit moederziel alleen aan een grote tafel op de boot. ‘Alleen spijtig dat ik hier helemaal alleen zit’, besluit hij. De tafel is nochtans gedekt voor tien. Waar zitten Bernard, Charlotte en co?

Je ziet ‘De Mol’ vanaf 24 maart elke zondagavond om 19u55 op Play4 en via GoPlay. Aansluitend kan je de nabeschouwing van de aflevering bekijken in ‘Café De Mol’.

Lees ook:Source link

Leave a Comment