‘De Mol: Behind The Scenes’ toont hoe de kandidaten zich bezighielden naast de opdrachten
Na de eerste aflevering van De Mol worden we extra verwend door Play4. Zo krijgen we deze week niet één, maar wel twee afleveringen van De Mol: Behind The Scenes. In de eerste was te zien hoe de deelnemers naar Sicilië reisden en nu leren we hoe de kandidaten zich tussen de opdrachten door bezighouden.

Wie maar geen genoeg kan krijgen van De Mol, kan dit jaar naast De Mol en Café De Mol nog een derde programma volgen. Elke zondag verschijnt er namelijk een nieuwe aflevering van De Mol: Behind The Scenes op GoPlay. Daarin krijgen we te zien hoe de deelnemers hun tijd in Sicilië spenderen wanneer de échte camera’s stoppen met draaien.

Wegwerpcamera met een geheim

Omdat de kandidaten geen smartphone bij zich mogen hebben, kregen ze van Kelly een oldskool wegwerpcamera. Daarmee was al één foto genomen: een foto van de mol. Vervolgens zien we hoe de kandidaten – met wisselend succes – hun eerste foto’s nemen. Daarnaast houden ze zich ook op andere manieren bezig. Zo zien we hoe Michaël, Stéphanie en Philippe enkele standbeelden nabootsen en hoe Charlotte van de gelegenheid gebruikt maakt om single Coco aan te prijzen bij de kijkers.

In de extra beelden is ook te zien hoe de BMW’s beschermd werden voor olijfolievlekken, hoe de deelnemers een spoedcursus ‘eliminatietest invullen’ krijgen en hoe presentator Gilles De Coster iedereen voorziet van een drankje. Daarbij deelt de Messias van Gullegem nog een speciale manier om blikjes te openen zonder te morsen.

Op het einde van dag twee moeten ze ook allemaal een interessante vraag beantwoorden: “Hoe zou je als mol terugblikken op de afgelopen dagen?”. Hierbij is het eens de omgekeerde wereld en is de mol de enige die de waarheid spreekt terwijl de kandidaten liegen. Deze vraag zal elke week gesteld worden in De Mol: Behind The Scenes en kan dus van pas komen bij de zoektocht naar de mol.

Bekijk hier de eerste echte aflevering van De Mol: Behind The Scenes.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. In De Mol: Behind The Scenes kan je na de aflevering extra beelden van achter de schermen bekijken.

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol. Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2024: Alle hints en tips’.Source link

Leave a Comment