Deze drie dragqueens vervolledigen het podium in ‘Make Up Your Mind’


In het nieuwe VTM-programma ‘Make Up Your Mind’ transformeren vijf bekende Vlamingen zich voor één avond in echte dragqueens, inclusief extravagante outfits, torenhoge hakken en een hoop make-up. Maar wie ze zijn? Dat is aan de jury om te achterhalen. Deze drie dragqueens kunnen we nu al van wat dichterbij bekijken.

Eerder deze week maakten we al kennis met de gouden en groene queen. Hun indrukwekkende outfits en make-up gaven helaas nog geen enkele tip weg. Ook trakteerde VTM ons al op een voorproefje van het optreden van de gouden queen. Maar wie er achter de dragqueen schuilt? We hebben geen flauw benul.

Nu stappen ook de drie andere dragqueens die we vanavond aan het werk zullen zien uit de schaduw en kunnen we hen een stukje beter bekijken. Ontmoet de oranje, blauwe en rode queen!

De oranje queen

‘Beste vrienden, vriendinnen en koninginnen. Ook in deze wedstrijd kan alleen maar de beste winnen. Mijn respect voor de andere queens is nog hoger dan mijn hakken. Maar geef toe, wie steekt er met kop en schouders bovenuit? Ik!’

De blauwe queen

Mayday! Mayday! Ik heb mijn hele leven heel hard moeten vechten om op één van deze schermen te verschijnen en nu maak ik eindelijk het verschil. Niet zomaar met de hakken over de sloot, maar over een hele oceaan. Het knappe koppie van deze queen krijg je straks te zien. Stem met je hart, stem voor mij.’

De rode queen

Darlings, don’t kid yourselves! Wie kiest er niet voor a cute mind in a perfect body? Ik ben de perfecte mix tussen beauty and brains. Be honest, er is er toch maar één naar wie iedereen kijkt… en dat is, jaja, me!’

Queen van de avond

De vijf queens gaan vanavond de strijd aan en zullen het beste van zichzelf geven in enkele typische dragqueen-rondes: van lipsyncen tot een echt catwalk-loopje. Maar slechts één van hen gaat met de titel van Queen van de avond aan de haal. Die wordt uitgereikt door de professionele dragqueen jury: Vanessa Van Cartier, Sammy Jo, Star, Dina Price en Lola McQueen.

En wie er onder die make-up schuilt? Dat moeten Bart Appeltans, Natalia, Julie Van den Steen en Ruth Beeckmans zien te achterhalen. We komen het hoe dan ook vanavond te weten!

‘Make Up Your Mind’ kijk je op vrijdag 8 september om 20u35 bij VTM en via VTMGO. Op zondag 10 september om 20u30 tonen de bekende queens hoe ze het avontuur hebben beleefd en kijk je exclusief mee tijdens alle voorbereidingen in ‘Make Up Your Mind: Het Verhaal van de Queens’ op VTM en via VTMGO.

Lees ook:Source link

Leave a Comment