dit is de eerste afvaller van het nieuwe seizoen


Yeeeees! Gisterenavond kropen alle molloten op het puntje van hun zetel om de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ te bekijken. En zoals altijd kent het programma geen genade en moest er na de eerste uitzending – dag drie voor de kandidaten – al iemand naar huis.

Hupla! Van de tien kandidaten die vorige week werden voorgesteld, blijven er nu nog maar negen over. Na een avontuurlijke startproef en gezellige opdrachten waarbij de groep uiteraard geld kon verdienen, brak er na dag drie in ‘De Mol’ al een eerste eliminatie aan.

Een ‘Matteoke’ doen

De groep moest noodgedwongen afscheid nemen van de jongste deelnemer én grootste ambiancemaker van de bende, Gillian. Hij keert na de derde dag dus terug naar het – volgens hem o zo fantastische – Gullegem. ‘Ik heb het gevoel dat ik echt 100 % zeker ben wie de Mol is, maar ik had beloofd geen “Matteoke” te doen. Ik heb dus al mijn antwoorden gespreid’, vertelt hij teleurgesteld. ‘Ik heb veel plezier gemaakt en enorm gelachen’, moet hij wel toegeven. ‘Ik schrok ervan dat het instant zo kan klikken met tien mensen. Dat is zot.’

En zo waren ze nog met negen… Wie is de volgende? Dat zie je volgende week zondag om 19u55 op Play4 en via GoPlay. Aansluitend kan je de nabeschouwing van de aflevering bekijken in ‘Café De Mol’.

Lees ook:

Source link

Leave a Comment