Dug-out van AA Gent sneuvelt door gefrustreerde Antwerp-supporter: “Het was precies een bom die ontplofte”


© BELGA

Opschudding tijdens Antwerp-Gent. Zo’n twintig minuten voor tijd ging het dak eraf op de Bosuil. En dan bedoelen we dat letterlijk… Een deel van de dug-out van AA Gent was plots neergestort. De oorzaak: een toeschouwer in de buurt van de dug-out. “Dat was iemand die zijn frustratie uitte.”

Even schrikken voor alles en iedereen op de Gentse bank rond minuut 70. Plots hoorden ze daar een harde knal. “Dat was iemand die zijn frustratie uitte op de dug-out”, klonk de simpele verklaring bij KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck. “Het was precies een bom die ontplofte naast ons. Maar het was dus de dakplaat van de dug-out die naar beneden viel. Dat was wel even schrikken, maar we hebben al erger meegemaakt.”

© BELGA

Al kan de coach niet liegen dat het niet de eerste keer is dat zoiets gebeurt in het Bosuilstadion. “Het is al erger geweest dan dit. Het is niet de eerste keer dat hier problemen zijn rond de bank van de bezoekers. De mensen die daar zitten zouden eens goed moeten nadenken of de club moet eens nadenken wie daar mag gaan zitten. Daar moeten mensen zitten die zich toch een klein beetje kunnen beheersen. Je kan kampioen worden, je kan de beker winnen, maar je kan niet altijd winnen en alles hebben zoals je dat graag zou willen.”Source link

Leave a Comment