Francs Borains zet favoriet Zulte Waregem meteen met de voetjes op de grond | Challenger Pro League 2023/2024


Zulte Waregem wordt naar voren geschoven als de grote titelfavoriet in de Challenger Pro League, maar daar hadden de bezoekers uit Francs Borains lak aan. Uit het niets legde Healy de 0-1 voor Francs Borains in het hoekje.

 

Niet dat Zulte Waregem geen kansen kreeg, maar Jelle Vossen en Rommens vonden telkens doelman Saussez op hun weg. Aan de overkant was Francs Borains wel efficiënt.

 

Lavie verzilverde een heerlijke assist van Tainmont (zie video) voor de 0-2. En net voor de rust ontsnapte Zulte Waregem nog aan de 0-3 toen Healy op de paal trapte.

 

Zulte Waregem drukte Francs Borains na de rust tegen het eigen doel, maar scoren wilde maar niet lukken. Vossen stuitte bij de beste kans opnieuw op Saussez en zag de aansluitingstreffer afgekeurd worden voor buitenspel.

 

In de extra tijd besliste invaller Guirassy op een snelle counter de wedstrijd helemaal, de treffer van Vossen was zelfs geen pleister op de wonde voor Zulte Waregem: 1-3. Zo begint operatie promotie voor Zulte Waregem met een valse noot.Source link

Leave a Comment