Gaby: ‘Ik (13) wist ‘t zeker: Justin Bieber zou verliefd op me worden’


Fantasie

De Biebs zou uit zijn tourbus stappen en ik zou daar toevallig net langskomen. Hij zou mij zien, ik zou hem zien. Oogcontact tot hij me zou aanspreken. Ik zou, natuurlijk, doen alsof ik hem niet kende en nonchalant zijn. En dan zou hij als een blok voor me vallen en me nooit meer laten gaan. Een beetje zoals Hailey Bieber (toen nog Baldwin) deed toen ze Justin voor het eerst zag. Bij haar heeft het gewerkt, bij mij helaas niet.

Niet alleen omdat Justin mij helemaal niet meteen oogverblindend had gevonden als hij me zou zien, maar vooral omdat ik hem helemaal niet ben tegengekomen terwijl hij uit z’n tourbus stapte op de Hollywood Boulevard – of überhaupt. En ook omdat ik er gewoon uitzag als een dertienjarige. Aka, ik zag er niet uit.

Tekst gaat verder onder de foto.

gaby hoe date ik het justin bieber
13-jarige ik ready to win Justins heart

Thumbnail voor Gaby: ‘Ik maak weleens ruzie thuis, maar dat zet ik ook niet op TikTok’Gaby: ‘Ik maak weleens ruzie thuis, maar dat zet ik ook niet op TikTok’Lees ook

Delulu

Nu weet ik dat ik absoluut niet de enige ben die vroeger zo delulu was, want ik ken ook mensen die expres verveeld gingen kijken tijdens een concert van bijvoorbeeld One Direction in de hoop zo erg op te vallen dat Harry Styles ze na afloop zou vragen naar de kleedkamer te komen – een veel gebruikte techniek. Heeft iemand van ons wél een unieke jeugd gehad??

Toen ik het mijn collega’s vroeg, hadden ze ook zulke verhalen. Zo vertelde onze TikTok-redacteur Jurriaan: ‘Ik ging toen ik elf was met mijn moeder naar Lady Gaga en dacht dat ze mij SO-WIE-SO als haar nieuwe bff ging zien (we zaten 150 meter verderop in een donkere hoek)’.

Twee andere collega’s hadden allebei een andere zelfde techniek: ‘Ik had zo’n ‘hele originele anti-mening’ over hem. Echt supervet van de dertienjarige ik’, vertelt de ene. ‘Wij gingen altijd in groep acht met de boys Justin Bieber belachelijk maken en alle meisjes pesten die fan van hem waren. En dan ging ik als ik thuis was op de computer ‘Justin Bieber with no T-shirt’ opzoeken’, vertelt de ander.

Stiekem nog steeds

Ik had tickets voor het concert van JB in Nederland en kon wel janken toen dat werd afgelast. Stiekem was er misschien toch nog hoop dat ik, als ik het voor elkaar zou krijgen semi vooraan te staan, met mijn priemende oogcontact meneer Bieber voor me zou kunnen winnen. En dan? Al zou dat lukken (spoiler: I could never) hoe gelukkig zou een mens daarvan worden? De dertienjarige Gaby heeft duidelijk nooit goed nagedacht over de gevolgen van een relatie met een superster.

Mocht Justin Bieber op miraculeuze wijze toch ineens voor m’n deur staan, dan vraag ik hem eerst hoe de fuck hij weet waar ik woon. En dan mag hij daarna ook het huis weer verlaten. Maar niet voordat ik eerst nog honderd selfies heb gemaakt natuurlijk, want hallo, hoe vet is het als Justin Bieber ineens voor de deur staat? Zoals je leest, droom ik toch nog even lekker verder. En Justin, als je dit leest: stuur maar een dm. Je mag altijd op de koffie komen.

Thumbnail voor Gaby belt ambulancemedewerker: 'Ben bang dat ik mijn vriend niet kan helpen als het moet'Gaby belt ambulancemedewerker: ‘Ben bang dat ik mijn vriend niet kan helpen als het moet’Lees ookSource link

Leave a Comment