Geen optredens in maart: Adele maakt agenda compleet leeg


Adele krijgt zwijgplicht.© AFP

De stemproblemen van Adele (35) zijn ietsje erger dan gedacht. Niets verontrustends, maar dokters hebben haar geadviseerd even niet meer op te treden.

De superster voelde al langer dat er iets aan de hand was. Hoge noten konden moeilijk gehaald worden, en ze had ook voortdurend pijn aan haar borstkas. Een bezoekje aan de dokter leverde geen goed nieuws op. Om erger te voorkomen, is het aangewezen om de stem niet te belasten. Niet voor een weekje, maar zeker toch voor een maand.

Normaal had Adele de volledige maand maart shows gegeven in Las Vegas, maar die zijn intussen één voor één afgelast. Mensen die al tickets hadden, zullen worden omgeboekt naar een andere datum.

Adele zit er flink mee in haar maag. “Ik ga jullie vreselijk missen”, schrijft ze op Instagram. “Helaas moet ik even rust nemen en mijn Vegas-shows pauzeren.” Wat is er precies aan de hand? “Ik ben nooit helemaal hersteld van een vorige infectie”, klinkt het. “Dat heeft gevolgen gehad voor mijn stembanden. Deze keer moet het eerst volledig opgelost geraken alvorens ik weer ga zingen.”

In totaal worden tien shows in het Colosseum in Caesars Palace in Las Vegas uitgesteld.(tove)Source link

Leave a Comment