Heftig nieuws: kanker aangetroffen bij prinses Kate
kate

Verschrikkelijk nieuws vanuit Kensington Palace. Prinses Kate vertelt in een statement dat er kanker bij haar is aangetroffen.


Geruchten

Met haar langdurige afwezigheid, en stilte vanuit het hof, draaide de geruchtenmolen op volle toeren over de reden voor Kates operatie en ingreep. Aan de geruchten leek begin deze week een einde te komen toen er een video naar buiten werden gebracht waarop William en Kate samen te zien waren in het openbaar. Maar ook dát werd door royalty watchers in twijfel getrokken. Vervolgens werden er mogelijk patiëntgegevens van haar ziekenhuisbezoek gelekt én werden er in een foto van Kate en co een paar Photoshop-foutjes aangetroffen.

Verschillende bronnen hadden er de afgelopen weken melding van gemaakt dat Kate mogelijk na haar terugkeer in de schijnwerpers wilde onthullen wat er aan de hand was en vanavond was het dan eindelijk zover. Helaas had de prinses geen goed nieuws te melden.

Ziekte

In de videoboodschap – die is gefilmd in Windsor – vertelt Catherine dat het nieuws als een ‘enorme schok’ is gekomen voor haar en haar gezin en dat zij en William ‘er alles aan hebben gedaan om dit privé te verwerken’. Ze vertelt dat ze de tijd hebben genomen om het aan hun kinderen George, Charlotte en Louis te vertellen. “Zoals ik tegen hen heb gezegd: het gaat goed met me en ik word elke dag sterker door me te concentreren op de dingen die me zullen helpen genezen; in mijn geest, lichaam en ziel. William aan mijn zijde hebben is ook een grote bron van troost en geruststelling. Net als de liefde, steun en vriendelijkheid die door zo velen van jullie is getoond. Het betekent zoveel voor ons allebei.”

Kensington Palace heeft laten weten dat het geen details zal verstrekken over wat voor soort kanker de prinses heeft of in welk stadium de kanker zich bevindt en heeft mensen gevraagd niet te speculeren.


Source link

Leave a Comment