Internet ontploft: Elon Musk deelt foto van ex-vriendin Amber Heard in sexy Mercy cosplay


Elon Musk heeft zich weer eens in de aandacht van het internet weten te werken. Op X, het voormalige Twitter, heeft hij namelijk een foto gepost van zijn ex-vriendin Amber Heard in sexy Mercy cosplay. Actrice Amber Heard kennen we ook als de ex van Johnny Depp, met wie een gemediatiseerde rechtszaak werd uitgevochten.

Sexy rollenspel in de slaapkamer

Recent verscheen de biografie van Musk en daarin liet hij weten dat hij Amber Heard, met wie hij in 2017 een jaar lang een relatie had, eens had gevraagd om zich als Mercy, een personage uit Overwatch, te verkleden. Musk is zelf een fervent gamer en vond dat Heard op Mercy leek, dus dat kon wel voor een leuk, sexy rollenspel in de slaapkamer zorgen. Heard zou zich uiteindelijk effectief als Mercy verkleed hebben.

Foto op X

Natuurlijk deden deze onthullingen de fantasie van het internet op hol slaan, al waren er ook die zich afvroegen of het allemaal wel waar was. Via X liet Elon Musk weten dat Amber Heard zich wel degelijk als Mercy had verkleed, waarna hij ook effectief een foto van haar in Mercy cosplay liet zien.

Natuurlijk ging de foto al snel viraal. Binnen de kortste keren hadden miljoenen mensen de sexy Mercy cosplay van Amber Heard gezien en de reacties lieten niet lang op zich wachten. “Have mercy” en “I need healing” kwamen vaak voorbij.

Er komt echter ook kritiek op Elon Musk voor het posten van de foto. Het gaat immers om een foto van zijn ex-vriendin die duidelijk uit de privésfeer, en zelfs intieme sfeer, komt, en dan is het volgens velen toch not done om zoiets zomaar online te gooien. Dat is overigens ook de reden waarom wij de foto niet integraal tonen.

Elon MuskSource link

Leave a Comment