Kate Winslet over seksscènes met Matthias Schoenaerts in ‘The Regime’: “Twee crewleden konden niet stoppen met lachen”


© AP

De seksscènes van Kate Winslet in de nieuwe HBO-reeks The regime, met Matthias Schoenaerts, waren hilarisch om op te nemen. Dat heeft de actrice zelf gezegd in een interview.

In The regime speelt Kate Winslet de dictator van een fictief Europees land, die verliefd wordt op haar lijfwacht Zubak, gespeeld door Matthias Schoenaerts. “Tijdens het opnemen van aflevering vijf”, zo verklapte Winslet tijdens een interview, “hebben Elena (haar personage, nvdr) en Zubak seks. Zij roept op dat moment naar hem: niet bijten, niet bijten!”

Dat verliep allemaal bijzonder grappig, zo gaat ze verder. “We hebben zelfs twee mensen van de crew naar buiten moeten sturen omdat ze niet stopten met lachen. Een van hen was Alwin Kuchler, onze cinematograaf, en de andere was iemand die instond voor het haar en de make-up van de acteurs.”

Dat bleek evenwel een probleem. “Want Matthias had allerlei tatoeages, en door al het gezweet en de wrijving gaven ze inkt af op mij. Het zag eruit alsof de krant op mij gedrukt was”, aldus Winslet.

Bekijk hier de trailer van The Regime© HBO

De eerste aflevering van The regime is bij ons al te bekijken op Streamz. Elke maandag verschijnt daarop een nieuwe aflevering in de zesdelige reeks.Source link

Leave a Comment