Marco Weymans van Beerschot smijt zich in de titelstrijd “Het doel is kampioen spelen!” – Voetbalnieuws


Een gouden driepunter pakte Beerschot vrijdagavond tegen Jong Genk. Al wist de matchwinnaar op voorhand dat hij ging scoren en hij schuwt de historische woorden niet.

De belangrijke driepunter

Beerschot kon een zeer belangrijke driepunter pakken tegen Jong Genk. Beerschot blijft op titelrace na gevleide zege tegen Jong Genk en mag de afwezigheid van de VAR dankbaar zijn. Dit mede dankzij het doelpunt van Marco Weymans

Het voormalige jeugdproduct van Beerschot, die nadien ook nog voor de jeugd van PSV en Cardiff FC, toont zich als één van de sterkhouders in volle titelstrijd. Hij was dan ook dolgelukkig met zijn doelpunt tegen Jong Genk. 

Kampioen spelen

“Ik probeer altijd alles te geven voor het team”, opende hij zijn interview na de wedstrijd. “Voor mij maakt het niet uit wie er scoort. Het is gewoon het belangrijkste dat we winnen en kampioen spelen.

De belangrijke woorden zijn eruit. “Dat is voor mij het belangrijkste doel dat ik heb en tot die dag altijd alles geven voor het team, toont Weymans zich een echte teamspeler en winnaar. “Als ik moet invallen of starten dat maakt niet uit. Ik zal alles geven voor het team.”

Het heerlijke gevoel met de fans

“Ik had al voor de wedstrijd de feeling dat ik ging scoren. Veel mensen zeiden het ook tegen mij. Je moet dat ook creëren. Het is een zalig gevoel om op het Kiel te kunnen scoren, gaf matchwinnaar Weymans mee met een glimlach op zijn gezicht. 

Het doet terugdenken aan de emoties die Dirk Kuyt beschreef na de wedstrijd tegen Lierse. 🎥 Fans Beerschot raken met sfeeractie een gevoelige snaar bij Dirk Kuyt: “Ze zijn voor mij de man van de match!”

Er is een duidelijke een fantastische chemie tussen de fans en de spelers bij Beerschot. Dit kan het begin van wel iets mooi worden. Source link

Leave a Comment