Megan Fox onthult welke cosmetische ingrepen ze heeft laten doen


Megan Fox, bekend van haar rollen in onder andere Transformers en Jennifer’s Body, spreekt zich na jaren uit over wat zij wel en niet aan haar lichaam heeft laten doen. De afgelopen twee decennia verraste ze het publiek steeds opnieuw met haar veranderende uiterlijk, met als klap op de vuurpijl haar verschijning bij de recente Super Bowl-afterparty waar ze op een viral foto stond met haar verloofde Machine Gun Kelly en mede-sterrenkoppel Taylor Swift en Travis Kelce.

De foto, gemaakt door Chiefsfan Joe Oravec werd geplaatst op Instagram en ging bijna onmiddellijk viraal. Dat beide sterrenkoppels erop te zien waren was niet de enige reden dat de foto veelvoudig werd gedeeld, vooral het schokkende uiterlijk van Megan werd opgemerkt en verspreid. Veel gebruikers reageerden behoorlijk negatief op het beeld aangezien Megan’s gezicht er onherkenbaar uitzag, en ook leidde tot nieuwe speculaties over cosmetische ingrepen die ze zou hebben gehad.

Megan Fox spreekt zich uit

Als reactie op het negatieve commentaar op haar uiterlijk, plaatste de actrice een andere foto die op hetzelfde moment op het feest genomen was, maar met een andere camera. Onder foto zette ze het controversiële bijschrift: ‘Turns out it was just a shadowy cell phone pic of me looking like a ukrainian blowup doll, when in REALITY i look like one of those super expensive silicone real sex dolls you can only get in japan 💁🏻‍♀️.’ Wat bedoeld was om het negatieve commentaar de kop in te drukken leek het publiek juist alleen maar verder te pikeren omdat ze in haar tekst onnodig leek uit te halen naar Oekraïense vrouwen.

Of dit commentaar nu ook de directe aanleiding was voor haar om haar achtergrond met cosmetische procedures bloot te leggen is niet zeker, maar ruim een maand na haar controversiële Instagram post verscheen ze als gast bij host Alexandra Cooper in de podcast Call Her Daddy.

Wat heeft ze wel en niet laten doen?

In de podcast vertelde ze over haar body dysmorphia en hoe dat haar zelfverzekerdheid over haar lichaam heeft beïnvloed. Door haar onzekerheden heeft ze steeds meer ingrepen ondergaan om haar ‘ideale’ lichaam te creëren. zo vertelde ze dat ze onder andere twee borstvergrotingen heeft laten doen; eentje tussen de eerste Transformers film en het vervolg daarop, en haar tweede een aantal jaren daarna. De eerste borstvergroting was onopvallend en discreet, net als die van veel andere actrices en modellen in die tijd. Voor de tweede pakte ze het groter aan, onder andere omdat haar lichaam zo slecht reageert op een narcose. Voor de tweede borstvergroting vertelde ze de chirurg daarom de grootst mogelijke implantaten te plaatsen voor haar lichaam; als ze dan toch twee maanden ziek zou zijn wilde ze er voor eens en altijd vanaf zijn.

Verder gaf ze toe botox, fillers en een neuscorrectie te hebben gehad, terwijl ze de geruchten over threads, een liposuctie en een buccal fat removal de kop indrukte. ‘Ik heb daar niet genoeg lichaamsvet voor en ik geloof niet dat threads echt werken’, legde ze uit. Ook is ze bang dat threads een mogelijke facelift in de toekomst in de weg kunnen staan.

Nooit genoeg?

Voor de toekomst heeft ze ook nog grote plannen – ‘als het nodig is’ wil ze graag een facelift en wanneer de technologie het toelaat wil ze een Brazillian butt lift waarbij ze gebruik maakt van gedoneerd lichaamsvet, aangezien ze zelf niet genoeg heeft. Ze wil absoluut geen subtiele uitstraling vertelde ze, ze wil dat mensen op straat zich een tweede keer omdraaien als ze haar, en vooral haar kont, zien, omdat ze eruit wil komen te zien als een circus freak.

Het enige wat haar nog enigszins tegenhoud om niet nóg vaker onder het mes te gaan is haar angst om te komen overlijden onder de narcose en de eeuwige hersteltijden die de ingrijpende procedures met zich meebrengen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.Source link

Leave a Comment