Nielson over zijn nieuwe single Draaien


Draaien is het vierde voorproefje van het aankomende album van de zanger uit Dordrecht. Eerder bracht hij al de singles Blus Me, Zweven en Moeilijk uit. Het album wordt de opvolger van Diamant uit 2018.

Pieken en dalen

In Martine in de Middag vertelt Nielson meer over het nummer Draaien. “Ik ben er heel blij mee”, vertelt Nielson. “Het is een heel echt liedje over een heel echt gevoel wat je kan hebben in een relatie als je naar zo’n dip gaat. Je hebt altijd pieken en dalen in een relatie en dat je dan niet goed weet waarom het gebeurd.”

Verdrietig liedje?

‘Is het een verdrietig liedje?’, vraagt Martine zich af. “Ja eigenlijk is het ergens een verdrietig liedje, maar ook weer niet. Je weet niet hoe de ander erin staat”, vertelt Nielson. “Het gaat over het langzaam verliezen van alles wat goed, vrolijk en leuk is en toch proberen om er grip op te krijgen.” De zanger schreef het nummer op een schrijfkamp met zijn vaste team. “Producer Lodewijk Martens had het gitaarrifje gemaakt en toen voelde ik meteen dat het hierover moest gaan”, vertelt de zanger.

Luister hieronder het hele gesprek terug:Source link

Leave a Comment