PREMIER LEAGUE. Darwin Nunez klopt Matz Sels en schenkt Liverpool nipte zege met doelpunt in 99ste (!) minuut


© REUTERS

Liverpool blijft ook na dit weekend aan de leiding in de Premier League. De Reds leken lange tijd op weg naar een gelijkspel tegen Nottingham Forest, maar na een laat doelpunt mochten ze in extremis nog de drie punten mee naar huis nemen.

Het was invaller Darwin Nuñez dat Liverpool in de 99ste minuut de zege schonk. Na een corner en het nodige geharrewar kwam het leer bij Alexis Mac Allister terecht. Die vond Nuñez in de zestien, die de 0-1 voorbij Mats Sels knikte.

Jurgen Klopp zal blij zijn dat Nuñez terug uit blessure is. Met 14 goals en 11 assists is de Uruguayaan dit seizoen een sterkhouder bij Liverpool.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Reds vergroten hun voorsprong op Manchester City door de zege tot vier punten. De Citizens spelen zondag nog wel de topper tegen stadsgenoot United. Nottingham staat op een veilige zeventiende en bevindt zich vier punten boven de degradatiestreep.

Andere uitslagen

Newcastle – Wolverhampton 3-0

Tottenham – Crystal Palace 3-1

Brentford – Chelsea 2-2

Everton – West Ham 1-3

Fulham – Brighton 3-0

Luton – Aston Villa 2-3Source link

Leave a Comment