Raphaël Varane bezorgt Manchester United gevleide zege tegen Wolverhampton met Fabio Silva (ex-Anderlecht) als gretige invaller


Manchester United heeft het nieuwe seizoen met een zege ingezet. Het kende thuis tegen Wolverhampton een moeilijke avond en lag eigenlijk de hele wedstrijd onder, maar trok finaal toch aan het langste eind: 1-0.

In de eerste helft waren de beste kansen voor de bezoekers, maar scoren lukte de Wolves niet. Vlak voor de rust was het Man United dat nog het dichtste bij de openingstreffer kwam, maar een schot van Antony werd geblokkeerd.

Ook na de pauze wou de bal er maar niet in voor Wolverhampton. Sarabia zette goed voor, maar Cunha trof de paal. Het was wel een nieuw waarschuwing voor United, dat zich dringend moest herpakken.

Dat deed het niet echt, maar met nog een kwartier op de klok zorgde Raphaël Varane toch voor de verlossing. De Red Devils hadden dan eigenlijk altijd moeten achterstaan, maar ze kwamen toch op voorsprong nadat de Franse verdediger een goeie voorzet van Wan-Bissaka tegen de netten kopte.

Raphaël Varane bezorgt Manchester United gevleide zege tegen Wolverhampton met Fabio Silva (ex-Anderlecht) als gretige invaller
Foto: REUTERSNa de onverdiende tegentreffer viel Fabio Silva (ex-Anderlecht) in bij Wolverhampton. De Portugese spits liet zich meteen opmerken, maar stuitte twee keer op United-goalie André Onana. Ook een slotoffensief bracht niets op.

De eindstand op het scorebord gaf niet de juiste verhoudingen weer, maar Man U pakte uiteindelijk wel meteen zijn eerste driepunter van het seizoen. De Wolves bleven na een verslagen achter op Old Trafford.Source link

Leave a Comment