Ricardo Pietreczko kwaad op Luke Littler: ”Hoop dat zijn arrogantie wordt afgestraft”


Ricardo Pietreczko toonde zich zondagavond een slechte verliezer na zijn nederlaag tegen Luke Littler (7-3) in de halve finales van de Belgian Darts Open in Wieze. ‘Pikachu’ liep na afloop geïrriteerd van het podium af.

Hoewel niet precies duidelijk is waarom Pietreczko zijn frustraties niet de baas was, leek het te maken te hebben met een moment in de zesde leg. Littler stond op dat moment 3-2 voor en stond na twaalf pijlen op 147. Hij probeerde deze score via triple 19, tops en bullseye uit te gooien, maar wierp zijn tweede pijl buiten het bord. Pietreczko kwam even later terug tot 3-3, maar zag de vier daaropvolgende legs naar zijn Engelse tegenstander gaan.

De Duitser was daarna snel vertrokken uit Wieze. Al vrij snel na het duel plaatste Pietreczko een foto op Instagram waarop ‘Pikachu’ al op de snelweg naar huis was. In het berichtje haalde hij uit naar Littler. ”Ik heb veel respect voor het feit dat je op zo’n jonge leeftijd al zo goed kan zijn, maar ik hoop dat zijn arrogantie afgestraft wordt”, scheef Pietreczko.

=https://twitter.com/OfficialPDC/status/1766922560741019835″ data-service=”twitter”>

Source link

Leave a Comment