Ryan Searle in topvorm naar UK Open: ”Spelers zullen mij willen vermijden bij de loting”


Ryan Searle behoort na een sterke start van het Pro Tour-seizoen tot één van de outsiders voor de titel op de UK Open. ‘Heavy Metal’ stond in 2024 al in drie Pro Tour-finales.

De eerste twee finales gingen verloren, maar in de finale van Players Championship 3 was het alsnog raak voor Searle, die in de eindstrijd wist te winnen van zijn trainingsmaatje Gary Anderson.

Volg de UK Open Darts 2024 via onze LIVE SCORE!

“Ik speel goed. Ik ben vol zelfvertrouwen en ik denk dat spelers me zullen willen vermijden bij de loting”, zegt Searle tegen pdc.tv in aanloop naar de start van de UK Open.

Ik ben het seizoen echt goed begonnen. Mijn gemiddelden zijn gestegen, mijn afwerking is echt goed en de nieuwe darts gaan goed. Ik denk dat mijn resultaten en prestaties van de afgelopen weken laten zien dat ik een van de vormspelers ben en ik heb het gevoel dat als ik mijn spel speel, ik iedereen kan verslaan.”

Inmiddels staat de 36-jarige Engelsman al op vijf rankingtitels. Alleen op televisie wil het de laatste jaren nog niet zo vlotten voor Searle. ”Ik speelde vorig jaar best aardig op televisie, maar het helpt natuurlijk niet als je telkens Luke Humphries tegenkomt bij de laatste zestien”, grapt hij. ”Soms gaat dat gewoon zo, en dit seizoen wil ik meer doorbreken op het grootste podium.”Source link

Leave a Comment