Solide Luke Humphries geeft Ricky Evans pak rammel in tweede halve finale op UK Open


Luke Humphries gaat het later op de zondagavond opnemen tegen Dimitri van den Bergh in de finale van de UK Open Darts 2024. In de tweede halve finale was ‘Cool Hand Luke’ veel te sterk voor Ricky Evans.

Het verschil werd vooral gemaakt in de eerste twee legs. Evans kreeg tweemaal kansen om op het scorebord te komen, maar beide legs gingen naar Humphries. Die wist daarna met een 12-darter en een 13-darter verder uit te lopen naar een 5-0 voorsprong.

Volg de UK Open Darts 2024 via onze LIVE SCORE!

In de zesde leg kwam Evans eindelijk op het scorebord via een 46 check-out. ‘Rapid Ricky’ miste daarna zeven kansen om 5-2 te maken, waarna Humphries via dubbel 5 op 6-1 wist te komen. Evans raakte daarna wel de dubbel 6 om de stand op 6-2 te brengen.

Het verschil werd daarna echter toch weer groter. Twee 14-darters zorgden ervoor dat Humphries zijn voorsprong kon uitbreiden naar 8-2. ‘Cool Hand Luke’ liet daarna zien de pauze goed verteerd te hebben, want met een 12-darter werd het 9-2. Met een 17-darter en een 14-darter wist Humphries het daarna af te maken.

Humphries kan zijn vijfde major in amper een half jaar winnen. De voorbije maanden wist hij de World Grand Prix, Grand Slam of Darts, Players Championship Finals en het WK Darts op zijn naam te schrijven.

=https://twitter.com/OfficialPDC/status/1764393969054519564″ data-service=”twitter”>

Source link

Leave a Comment