Stormloop op tickets voor dartstoernooi met wereldtoppers in Antwerp Expo: “Al duizenden kaartjes verkocht”


De ticketverkoop voor de Flanders Darts Trophy in de Antwerp Expo is vrijdag officieel van start gegaan. De Flanders Darts Trophy is het tweede officiële dartstoernooi van de PDC in België. Er was meteen een stormloop voor de eerste tickets. Alle wereldtoppers zullen normaal present zijn en iedereen lijkt daar dus bij te willen zijn.

Het gloednieuwe dartstoernooi vindt van 6 tot en met 8 september plaats in Antwerp Expo. Het is een unicum voor ons land dat er twee professionele dartsevenementen doorgaan.

Afgelopen week was er de Belgian Darts Open in Wieze, die volledig uitverkocht was en over heel het weekend goed was voor zo’n 18.000 fans. Nu tikt de PDC dus ook Antwerpen aan. Organisator Golazo laat aan ATV weten dat er al “duizenden tickets” zijn verkocht.

“Het is toch wel heel mooi om te zien dat darts ook in Antwerpen zo populair is”, zegt Alexander Algoet, die het dartstoernooi mee organiseert. “We hebben een capaciteit voorzien van 3.500 bezoekers. Goed voor een totaal van 21.000 dartsfanaten. Het succes is ongezien. Als je ziet hoeveel media-aandacht er afgelopen weekend was voor het event in Wieze en hoe de ticketverkoop voor het toernooi in Antwerpen nu ontploft, dan kan je wel stellen dat heel veel Belgen échte dartsfans zijn.”

Wie nog een ticket wil bemachtigen, moet daarvoor surfen naar de officiële website van Flanders Darts Trophy, zoals Dimitri Van den Bergh zegt in het onderstaande filmpje.Source link

Leave a Comment