STVV geeft plannen prachtige galamatch prijs


STVV kent een zeer leuk seizoen en vierde vorige week in stijl zijn 100ste verjaardag. De Limburgers gaan na de reguliere competitie nog uitpakken met een galamatch. Ze gaven de plannen prijs. Het wordt nog eens ouderwets smullen.

Galamatch met clubiconen bij STVV

“Op vrijdag 22 maart organiseert STVV de Legends Gala Night: twee teams met STVV-legendes, onder aanvoering van kapiteins Peter Delorge en Eddy Dierickx, geven elkaar die avond partij op hun vertrouwde Stayen. Voor supporters wordt het een bijzondere avond. Niet alleen omdat heel wat iconen uit de 100-jarige geschiedenis voor één keer hun comeback maken, ook omdat fans kans maken op een invalbeurt tijdens deze galawedstrijd”, laat de club weten.

De vroegere aanvoerders Peter Delorge en Eddy Dierickx zijn de gelegenheidskapiteins van de twee ‘dream teams’. “We zijn onze selectie volop aan het samenstellen”, zegt clubicoon Peter Delorge. “Het wordt een mix van spelers uit verschillende decennia. Bij het maken van de selectie hebben we ons in eerste instantie gebaseerd op de uitslag van de verkiezing van het Elftal van de Eeuw. Beide ploegen zullen ook een eigen coach, assistent-trainer en materiaalman uitnodigen. David Meekers is scheidsrechter. In zijn jonge jaren was onze voorzitter nog actief als ref.”

Op vrijdag 22 maart

De wedstrijd vindt op vrijdag 22 maart plaats van 18u30 tot 19u30. “Niet alle spelers zijn natuurlijk even fit als in hun topjaren. Daarom korten we de duur van de wedstrijd een tikkeltje in. De komende dagen zal de ploeg verder vorm krijgen en maken we de elftallen verder bekend. De eerste reacties zijn alvast positief: iedereen heeft er veel zin in”, aldus Eddy Dierickx.

Kanaries van jong tot oud kunnen deze galawedstrijd bijwonen. Wie een ticket bemachtigt tegen uiterlijk 21 maart, maakt bovendien kans op een paar bijzondere belevingen. “We verloten onder andere een retro-shirt (dat de spelers zullen dragen tijdens deze wedstrijd) en de gesigneerde wedstrijdbal. Maar supporters kunnen de match zelf ook op het veld beleven. Zo mag iemand van onze supporters de aftrap geven. En als klap op de vuurpijl valt er een invalbeurt tijdens de galawedstrijd te winnen”, vertelt brand manager Bert Stas.Source link

Leave a Comment