Tweede kindje op komst voor ‘Thuis’-actrice Marieke Dilles (37): “In verwachting van zomerbaby”


© Dirk Alexander

De Antwerpse actrice en theatermaakster Marieke Dilles en haar man Seppe De Blust zijn in verwachting van een tweede kindje. Dilles is intussen halfweg haar zwangerschap. Het wordt dus een zomerbaby, dat kondigde ze aan op haar Instagram.

Marieke Dilles is vandaag vooral bekend als Vicky Van Aert, het personage dat ze vertolkte in Thuis. In het verleden had ze ook al rollen in onder meer Dossier K, De zaak alzheimer, Zot van A en Witse.

Maar ook haar man, met wie ze in 2022 in het huwelijksbootje trad, heeft een drukke carrière. Hij is stedenbouwkundige en werkt om de week vanuit Zürich in Zwitserland. “Toen hij dat aanbod kreeg – Rocco was anderhalf – wist ik meteen dat ik niet naar Zwitserland wilde verhuizen. Maar ik wilde Seppe die kans ook niet ontzeggen”, vertelde Dilles in 2022 nog in Gazet van Antwerpen.

LEES OOK. Marieke Dilles stelt scherp: “We mogen als burger echt wel verwachten dat de overheid hardere keuzes maakt”

In 2018 kreeg het koppel hun eerste kindje, een zoontje Rocco (5). Binnenkort komt er dus wat meer leven in huis. In de zomer komt er dus een tweede kindje bij. De actrice is ondertussen twintig weken zwanger en deelt nu voor het eerst foto’s van haar bolle buik op Instagram. “In verwachting van een zomerkind”, schrijft ze erbij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.Source link

Leave a Comment