VIDEO. Ricardo Pietreczko verliest halve finale op Belgian Darts Open van Luke Littler en raast vol frustratie terug naar huis: “Hoop dat zijn arrogantie afgestraft wordt’


Ricardo Pietreczko (PDC 36) heeft zondagavond in de halve finales van de Belgian Darts Open in Wieze met 7-3 de duimen moeten leggen voor de sensatie Luke Littler (PDC 30). De 29-jarige Duitser toonde zich achteraf geen sportieve verliezer en droop vol frustratie af.

‘Pikachu’ kon niet snel genoeg weg zijn uit de Oost-Vlaamse gemeente. Pietreczko plaatste al vrij snel na het duel tegen ‘The Nuke’ een foto met tekst op Instagram. ‘”Ik heb veel respect voor het feit dat je op zo’n jonge leeftijd al zo goed kan zijn, maar ik hoop dat zijn arrogantie afgestraft wordt’’, scheef Pietreczko.

Waarom de Duitser zo geagiteerd reageerde, is niet helemaal duidelijk. Het leek te maken met een moment in de zesde leg, toen Littler 3-2 voor stond. De nauwelijks 17-jarige Engelsman stond na twaalf pijlen voor een 147-checkout en probeerde die via triple 19, tops en bullseye uit te gooien, maar wierp zijn tweede pijl buiten het bord. Pietreczko kwam dan ook terug gelijk tt 3-3, maar verloor de vier daaaropvolgende legs allemaal.

Nadat Littler een simpele 20-checkout uitgooide via dubbel tien en de wedstrijd voorbij was, leek Pietreczko hem ook iets duidelijk te willen maken, maar wat precies, blijft onduidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© Instagram Ricardo PietreczkoSource link

Leave a Comment