Sean Dhondt en vriendin verwachten eerste kindje


Radio-DJ Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera verwachten een eerste kindje, dat kondigen ze aan op Instagram. Het kind zal in augustus geboren worden.

Sean Dhondt (40) en zijn vriendin Maithé Rivera (25) verwachten een kindje. Dat laten ze op Instagram weten. Het is het eerste kind van de radio-DJ en de influencer, die – als we de hashtags mogen geloven – veertien weken zwanger is. “Er komt een mini beste vriend aan. We kunnen niet in woorden uitdrukken hoe blij we zijn. Baby Dhondt-Rivera komt er in augustus 2024 aan”, laat het koppel weten. Ze kijken er naar uit om hun gezinnetje van drie (als je hond Maley meerekent) naar vier uit te breiden.

Dhondt en Rivera vormen sinds 2021 een koppel. Ze zouden elkaar hebben leren kennen bij de opnames van The voice van Vlaanderen, waar Rivera vaak danste. Naast haar 103.000 volgers, heeft ze ook bekendheid in de sportwereld, waar de half-Spaanse loopster en triatleet is. In 2017 nam ze deel aan de Miss België-verkiezing, waar ze niet naar huis ging met het kroontje, maar wel eredame werd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (AVH)Source link

Leave a Comment